Brug lidt og gavn en masse

Med Quartet Home Room Renovations

Change Language

Vores arbejds områder

Ombygninger, køkkener, soveværelser, badeværelser, spa, biograf, have, terrasser inde og ude. Til de budgetbevidste eller specil lavet til mål fra et kœmpe udvalg af produkter af høj kvalitet. Alle pris overslag inkluderer de potentielle omkostninger. Få et gratis, uforpligtende og letforståeligt tilbud.

Kommunikation

Vores kunde kommunikation er helt i top. Vi tager os effektivt af dit projekt fra start og frem til sin afslutning, samt holder dig opdateret under hele processen.

Luksus eller budget make-over løsninger

Vi har en bred vifte af produkter og “the know how” til at bruge dem. Du kan vælge mellem vores ubegrænset, skræddersyede produkter til det specielle projekt, eller vi kan hjælpe dig med at sælge eller leje din ejendom ud, for et meget lavt budget. For make-over´er er vi specialister i, at få ‘det gamle’ til at se nyt ud og til en pris, der giver mening.

Tillid og fortrolighed

Vi har et showroom i Elviria og en renoveret projekt villa i el Rosario. Begge disse faciliteter repræsenterer det arbejde, som vi udfører, og vores evner med hensyn til design og installation.

Aktuelle tilbud inkluderer

En 2 værelses lejligheds renovering
Komplet køkken udstyret med hårde hvidevarer, 2x fuldt monteret badeværelser, 2x monterede klœdeskabs låger, hele lejligheden malet med hvid maling i høj kvalitet, reparation af mindre defekter samt polerede gulve overalt, udskiftnig af stikkontakt fronter, udskiftning af loftsbelysning med forsænket LED.

€20,000

En 2 værelses lejligheds Make-over
Køkken make-over med kun nye låger og ende paneler, 2x make-over af badeværelserne inklusiv nye vandhaner, brusebads kærm, små-reparationer, plus udskiftning af 1 badekar til bruseniche, 2x monterede klœdeskabs låger, hele lejligheden malet med hvid maling i høj kvalitet, reparation af mindre defekter og polerede gulve overalt, samt udskifting af loftbelysning med indbygget LED.

€8,000

Komplet luksus køkken inklusive Bosch hårde hvidevarer
Vælg mellem tusindvis af stilarter, inklusive gp2 Silestone-bordplade, Bosch hårde hvidevarer og installation.

€11,000

Komplet køkken med hårde hvidevarer
Vælg mellem snesevis af stilarter, herunder GP2 Silestone-bordplade, Beko hårde hvidevarer og installation.

€8,000

Nye fliser inklusiv vandtætning på en 30sqm2 terrasse
Inklusiv fjernelse af de eksisterende fliser, nødvendige reparationer samt vandtætning med en flydende speciel produkt. Inklusiv porcelænsfliser af høj kvalitet og fodpaneler.

€2,000

Skydelåger til garderobeskabe
Moderne skydelåge system med matchende dør lister. Vælg mellem vores populære melamin materialer og transform dine eksisterende klœdeskabe.

€850

Vi kan hjælpe vores kunder med at opnå deres ejendomspotentiale

Vi kan rådgive og anbefale forskellige løsninger afhængigt af den tilsigtede brug af ejendommen
For at forbedre en ejendom til at sælge eller lejes hurtigt ud, kan vi enten tilbyde en ‘makeover-løsning ved hjælp af de nuværende fittings, men skifte nogle nøgle elementer for at give den end mere moderne og nyere indretning. Udskiftning af køkken låger og måske bordpladen, kan drastisk ændre den visuelle appeal af et køkken i en ældre ejendom. Vi kan forbedre et badeværelse ved at skifte et badekar ud med et brusebad, mens vi også opdaterer vandhanerne. Male vœggene hvide med maling af høj kvalitet kan dække et væld af synder. Udskiftning af afbryder- og stikkontakt fronter er en billig måde at få en ejendom til at se bedre plejet ud på og forbedres visuelt, samtidig med at den nyder godt af et mere praktisk og sikkerheds mœssigt brug.

Hvad er en ejendom makeover?

At få det til at betale sig

En omkostnings effektiv og overkommelig måde at forbedre en ældre eller dårlig færdig ejendom, så dens værdi forbedres, snarere end mindskes af dens udseende.

Hvilke materialer skal vi bruge?

Vi anbefaler produkter, der er holdbare til lejepotentiale, samtidig med, at de er økonomiske, men luksuriøse i udseendet. Til salg er det vigtigt at bruge enkle, konservative men moderne produkter med bred appeal til en bred demografi af potentielle købere

Hvad koster det?

I tilfælde af et køkken prisoverslag jo mere du gør, jo nærmere kommer omkostningerne til et helt nyt køkken. Imidlertid, kan en udskiftning af låger og paneler transformere dit køkken fuldstændigt, og det koster måske endda mindre end 1/5 af prisen af et helt nyt køkken alt inkluderet. Vi priser altid alting separat, så du kan beslutte, hvad der fungerer bedst for dig.

En makeover på badeværelset kan omfatte nye vandhaner, måske et nyt brusekabine, rengøring og reparation af fugemasse. Dette koster også 1/4 af prisen af et helt nyt badeværelse, men kan gøre en bemærkelsesværdig forskel i visuel appeal, samtidig med at det forbedrer anvendeligheden.

Tjek vores nuværende pris fastsættelse af komplette ejendomsforbedringer, eller kontakt os i dag for et gratis uforpligtende besøg, tilbud og vurdering.

Vores tilgang

Vi forstår vores kunders forskelligartede natur og deres ejendomme. Hver enkel er forskellig og årsagen til din forespørgsel, kan være at forbedre ejendommen til salg, leje eller bare at transformere den til personligt brug. Hver af disse scenarier, kræver en forskellig tilgang til både de produkter, vi bør overveje, og selvfølgelig til budgettet. Kontakt os for en gratis, uforpligtende vurdering og detaljeret tilbud med variable muligheder i hvert enkelt tilfælde.