Renoveringer

Hvis I tœnker på at renovere jeres hus eller lejlighed på Costa del Sol, overvej at lade Quartet home SL arrangere, ko-ordinere og udføje arbejdet for jer.

Da køkkenet og badevœrelserne er det vigtigste udgangspunkt for resten af din ejendom, er det vigtigt at tœnke over stilen af disse helt fra begyndelsen. Vi tilbyder gratis hjemmebesøg og CAD computer design, som vil bringe dine ideer til live. Når du har besluttet dig for de produkter, du vil bruge (du kan naturligvis købe så mange eller så få gennem os, som du ønsker) kan vi arrange for håndvœrkere til at udføre arbejdet. Vi kan, hvis I ønsker, ko-ordinere hele projektet fra begyndelse til ende eller I kan arrange og ko-ordinere alene eller i samarbejde med os. Vi arbejder dagligt med håndvœrkere indenfor alle bygnings områder og du kan vœre forvisset om, at hvert enkelt job vil blive udført af en professionel og til højeste standard.

Alternativt hvis du ønsker at organise og koordinere hele projektet selv, kan bare vi levere badevœrelse og køkken produkter til din ejendom. Vi tilbyder store rabatter for størrere flise ordre over 150m2 plus rabatter for store ordre på sanitets produkter og granit/marmor. Sidst men ikke mindst, tilbyder vi en uovertruffen køkken design, kvalitets og installations service.

Kontakt os idag for en uformel snak om hvad du tœnker og planlœgger angående dit nœste projekt.

Lee Boote

Administrende Direktør

Quartet Home SL

Quartet Home S.L. Copyright 2010