Quartet Home S.L. Copyright 2010

Priser og prisoversigter

Vi har et meget stort sortiment af køkkener, badevœrelser og sovevœrelser tilgœnglige. Grundet dette enorme udvalg, er det ikke praktisk at vise priser på alle de ting, du finder her på siden og da hvert projekt er forskelligt, kan priser forvirre mere end gavne. Vi har dog alligevel valgt at vise priserne på de mange fœrdige projekter du kan finde i porteføljen og du kan bruge disse eksempler som en guide. Disse er alle fuldførte jobs som Quartet har designet og installeret her på Costa del Sol.

Det er desuden vœrd at vide for dig, at fordi vores sortiment er så stort og omfœngeligt, kan vi endda kopier en stil du måske har set i et blad eller magasin. Dit køkken vil altid blive installeret med verdens førende soft close skuffe systemer og hœnglser fra Blum. Trods denne skrœddersyet service, er vi stadig konkurrencedygtige og vi kan med sikkerhed sige, at vi tilbyder den bedste vœrdi og kvalitet for pengene her på Costa del sol. Dette betyder ikke, at vi altid er de billigste, men hos Quartet behøver du ikke, at komprimere på kvaliteten.

Køkkener tilbydes fra circa €5000, Dobbelt klœdeskabs systemer fra €800 og Badevœrelser fra €3500

Den bedste måde at finde ud af, hvor meget det rent faktisk vil koste for dit projekt, er at arrange et hjemmebesøg med inkluderet opmåling, uformel snak, CAD computer design og pristilbud. Dette er en uforpligtende og gratis service.